top of page

ONDERHOUD VAN AIRCO, WARMTEPOMPEN, VENTILATIESYSTEMEN EN VERWARMING

Onderhoud van alle merken en alle soorten verwarmingsketels

Verplichte jaarlijkse controle

Ieder huishouden is verplicht om jaarlijks een lekzoektest te verrichten op hun airco en warmtepompinstallatie. De Vlaamse overheid wil immers dat airconditioningsystemen zo weinig mogelijk energie verbruiken. Deze jaarlijkse controle laat u het best uitvoeren door een gespecialiseerde onderhoudsdienst. 

Van Kerkhoven Technical Services heeft heel wat ervaring met het controleren, onderhouden en herstellen van airconditioningwarmtepompenventilatiesystemen en verwarming. Een regelmatig onderhoud zorgt er niet alleen voor dat we eventuele problemen oplossen, maar voorkomt ook defecten en zorgt voor een langere levensduur van uw installaties. Bij ons kunt u terecht voor een onderhoud van alle merken en voor het onderhouden van alle soorten verwarmingsketels.

GRATIS OFFERTE?

Contacteer ons

Bedankt voor uw bericht!

info

Met een jaarlijks onderhoud bespaart u!

Een onderhoud houdt in dat we lekkages opsporen en slecht functionerende of defecte onderdelen vervangen of herstellen. Tegelijk heeft een onderhoud ook een positieve impact op de binnenlucht van uw woning. Hiermee voorkomt u immers dat bacteriën en schimmels zich gaan nestelen, wat onaangename geurtjes en allergische reacties kan teweegbrengen.

Hoger rendement

Lager energieverbruik

Langere levensduur van uw installatie

Onderhoudscontracten

Bij Van Kerkhoven Technical Services kan u ook terecht voor onderhoudscontracten. Deze bieden we onder andere voor uw

Airconditioningsysteem

Warmtepompsysteem

Ventilatiesysteem

Verwarmingssysteem

Contacteer ons voor een onderhoud

Nood aan een jaarlijks onderhoud van uw airconditioning, warmtepompen, ventilatiesystemen of verwarming?
Van Kerkhoven Technical Services voert alle onderhoudswerken in eigen beheer en van alle merken uit en beschikt over een 24/24 dienst. Zo zijn we spoedig bij u in geval van een dringend probleem! 

Van Kerkhoven Technical Services logo

Vraag een offerte aan bij superdealer Van Kerkhoven Technical Services

bottom of page