top of page

PLAATSING VAN BADEN, DOUCHES EN TOILETTEN

Badkamerrenovatie

Sanitair specialist

Geen ruimte in uw woning waar u meer tot rust wil kunnen komen als in uw eigen badkamer. Het nemen van een douche of bad is de ideale manier om heerlijk te ontspannen na een zware werkdag.

Zit u in een nieuwbouwproject of plant u renovatiewerken en bent u daarvoor op zoek naar een nieuw bad, douche of toilet? Van Kerkhoven Technical Services kan u helpen met de installatie hiervan.

GRATIS OFFERTE?

Contacteer ons

Bedankt voor uw bericht!

info

Waarom een professional voor uw badkamerrenovatie?

Doe-het-zelvers wagen zich er graag zelf aan. Toch loopt het vaak mis bij de installatie van een degelijk, goed werkend sanitair. Ofwel wordt er een lek gedetecteerd, of het water warmt niet voldoende op. Wij van Van Kerkhoven Technical Services weten perfect welke afstand maximaal gebruikt mag worden tussen uw warmwatertoestel en uw kraan zodat het water altijd voldoende warm is om te gebruiken. Ook houden we rekening met het aantal voorzieningen die bediend moeten worden.

 

Wilt u een grote regendouche en een groot bad, dan wilt u uiteraard niet dat er slechts een klein straaltje uit uw douche komt. Daarnaast kan onze installateur u adviseren of het beter is een zonneboiler dan wel een warmtepomp te gebruiken en zorgt hij ervoor dat u op een efficiënte manier uw regenwater gebruikt.

Welk sanitair kunnen wij voor u plaatsen?

Alle sanitaire toestellen

Baden

Regendouches

Toiletten

Alle toevoerleidingen en afvoerleidingen

Vraag een vrijblijvende prijsofferte aan

Van Kerkhoven Technical Services kan u helpen met het plaatsen van sanitaire toestellen van a tot z. Of het nu gaat om baden, douches, toiletten of afvoerleidingen. In overleg met u stellen we een ontwerp op en maken we een vrijblijvende prijsofferte. Hierbij kunt u steeds rekenen op ons vakkundig advies en houden we rekening met uw budget. U kunt immers zelf de leverancier van het sanitair kiezen.

Van Kerkhoven Technical Services logo

Contacteer ons indien u meer informatie of een offerte wilt.

bottom of page